Toiminta

Photo-49.jpg
Sunnuntai kokoukset

Sunnuntaisin koko seurakunta kokoontuu yhteen. Näkymme ja tukipilareidemme mukaisesti haluamme silloin yhdessä vahvistua Sanassa, joka auttaa meitä erilaisissa elämäntilanteissa. Tämän takia sunnuntaisin opetuksella on tärkeä paikkansa. Seurakunta on myös kutsuttu ylistämään Jumalaa ja siksi se on yhtälailla tärkeä hetki. Musiikki on tähän hyvä väline. Tilaisuuden jälkeen jatkamme kahvion merkeissä toisiimme tutustumista ja kuulumisten vaihtoa. Olet aina tervetullut mukaan.

Steissi perjantait

Steissi on nuorille ja lapsille suunnattu kohtaamispaikka, jonka tarkoitus on pitää yllä kristinuskon sanomaa.

 

Steissi on avoinna perjantaisin.

Klo. 17-18.30 ala-aste ikäisille.

Klo.18.30-20.00 ylä-aste ikäisille.

Klo. 20.00-23.00 vanhemmille nuorille.

 

Illat koostuvat opetuksista, ruokailusta, yhdessä olosta ja ajoittain järjestettävistä tapahtumista.

WhatsApp Image 2021-09-28 at 13.59.30.jpeg
WhatsApp Image 2021-09-28 at 13.59.27.jpeg
Yhtä elämää - rukousilta

"Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka jossa he olivat koolla.." Apt. 4:31. Rukous on yhteyttä Jumalaan. Asemakirkolla kokoonnutaan joka tiistai klo 18.30 yhteiseen rukousiltaan. Silloin ei ole muuta ohjelmaa, kuin rukoilla ja viettää aikaa Jumalan läsnäolossa. Olet tännekin aina tervetullut mukaan. 

Nuortenilta

Kerran kuussa järjestettävät nuortenillat ovat mahdollisuus kokoontua kasvamaan ja rakentumaan yhdessä. 

Tilaisuudessa saadaan oppia tuntemaan Jumalaa ja toisiamme. Ilta koostuu innostavasta opetuksesta, ylistyksestä ja rukouksesta.

Syyskauden nuortenillat: 29.9 / 27.10 /  24.11

Image by Priscilla Du Preez
Bread Loaf
EU-jakelu

Kerran kuukaudessa teemme EU-ruokajakelun Asemakirkolla. Haluamme näin auttaa ruoka-apua tarvitsevia lohjalaisia. Katso seuraavat ruokajakelun ajankohdat Tapahtumat-osiosta.

Vapaaehtoiset

Suurin osa seurakunnan käytännön tekemisestä tapahtuu vapaaehtoisten voimin. Seurakunta on mainio paikka toteuttaa monia asioita, joihin kokee paloa ja Jumalalta saatua sisäistä kutsua. Jos haluaisit löytää oman paikkasi palvella vapaaehtoisena, ole yhteydessä vaikkapa seurakunnan johtoon. 

Photo-29.jpg